Eminent Veterinary Diet Struvite 25/13

Teljesértékű diétás kutyatáp lúgos pH-ban és struviturolithiasisban szenvedő kutyáknak.

Eminent Diet_Dog Struvite_2,5+11kg

A struvit urolithiasisban (struvit kő) szenvedő betegek kezelésének nagyon fontos része a megfelelő táplálék kiválasztása, hogy a vizelet pH-ját olyan szinten tartsák, amelyben a struvit kristályok feloldódnak. Ezenkívül a kutyatápnak a struvit alkotóelemek csökkentett szintjét kell tartalmaznia, hogy megakadályozza azok újraképződését. Ezeknek a különleges követelményeknek felel meg a teljesértékű Eminent Diet Dog Struvite kutyatáp. Másik funkcionális alkotóeleme az áfonya, amely proanthocianidineket tartalmaz, amely a baktériumok felületéhez kötődik, és így megakadályozza azok húgycső falához való kötődését. Ezáltal elősegítik az egész kiválasztó rendszer bakteriális fertőzéseinek megelőzését.
Hogyan működik a diéta:
– a kutyatáp a vizelet pH-ját 5,5 – 6,2 között állítja be és tartja szinten
– ezen pH szintnél a jelenlévő struvit kristályok feloldódására és az új kristályok képződésének megakadolyázására kerül sor
– a csökkentett foszfor- és magnéziumszint, melyek a struvitok fő alkotóelemei, segít megelőzni azok képződését
– a magas Omega-3 zsírsavtartalom gyulladásgátló hatással rendelkezik
– a magas nátriumtartalom elősegíti a diurézist
Javallatok: patológikus struvit urolithiasis és lúgos pH értékű vizelet.
Ellenjavallatok: Ne használja más vizelet savasító szerekkel egyideűleg. Nem alkalmazható vemhes vagy szoptató szukáknál és kölyökkutyáknál.
Összetevők: rizs, kukorica, dehidrált sertéshús, csirkezsír, kukoricacsíra, hidrolizált állati fehérje, kókuszdióolaj, lenmag, ortofoszforsav, taurin, növényi rost, L-karnitin, glükozamin, kondroitin-szulfát, MOS (mannanoligoszacharidok), gyógynövények és algák keveréke (Urtica dioica, Echinacea purpurea, Ascophyllum nodosum) 0,36 %, áfonya-kivonat 0,01 %, adalékanyagok (vitaminok, nyomelemek, aminosavak).

  • Fehérje19%
  • Zsír14%
Kiszerelés: 2,5 kg, 11 kg