Eminent Veterinary Diet Gastrointestinal

Hidrolizált fehérjét tartalmazó teljesértékű diétás kutyatáp az emésztési problémás és allergiára hajlamos kutyák számára.

Eminent Diet_Dog Gastrointestinal_2,5+11kg

Az emésztőrendszerben az ételek egyszerűbb, oldódóbb formákra bomlanak, amelyeket a test felhasznál, és amelyek a vérbe vagy a nyirokba kerülnek a bél falain keresztül. Ha az étel emésztése nem megfelelően vagy nem elég hosszú időn keresztül megy végbe, a tápanyagok hiánya a szervezet legyengüléséhez vezethet. Az étel allergiás reakciókat is okozhat, amelyeket mindig a fehérjék vagy azok bomlástermékei okoznak. Ha kutyájának emésztési problémái vannak, vagy allergiás tüneteket észlel rajta, akkor különös figyelmet kell fordítania a táplálék megválasztására. A receptúra alapját kacsahús és dúsított hidrolizált hal fehérje alkotja. Ez a fehérje olyan kicsi molekulákat tartalmaz, hogy az immunrendszer nem észleli őket potenciális allergiaforrásként. A táp ánizs és édeskömény terméssel dúsított, amelyek pozitív hatással vannak a gyomor-és bélrendszerre valamint megkönnyítik az emésztést.
Hogyan működik a diéta: a hidrolizált halfehérje, a többi speciális összetevővel együtt, hozzájárulnak a táp nagymértékű emészthetőségéhez. Az édeskömény és az ánizs termései szintén pozitív hatással vannak az emésztésre.
Javallatok: gyomorhurut, kolitisz, enteritis, akut és krónikus hasmenés, malabsorptio, maldigestio, anorexia, bőr- vagy gasztrointesztinális tünetekkel megnyilvánuló ételallergiák, alultáplált állatok kondíciójának javítása, exokrin hasnyálmirigy- elégtelenség. Ellenjavallatok: Hasnyálmirigy-gyulladás, nyirok angioektázis, hiperlipidémia, nem alkalmazható vemhes, szoptató szukák és kölyökkutyák esetén.
Összetevők:rizs, dehidrált kacsahús, édesburgonya, hidrolizált halfehérje 8 %, halolaj, hidrolizált kacsamáj, lenmag, MOS (mannanoligoszacharidok), gyógynövények és algák keveréke (Urtica dioica, Echinacea purpurea, Ascophyllum nodosum) 0,36 %, édeskömény és ánizs komplex 0,06 %, adalékanyagok (vitaminok, nyomelemek, aminosavak).

  • Fehérje22%
  • Zsír11%
Kiszerelés: 2,5 kg, 11 kg