Eminent Veterinary Diet Cardio

Teljesértékű diétás kutyatáp szívbetegségben és keringési zavarokban szenvedő kutyák számára.

Eminent Diet_Dog Cardio_2,5+11kg

A szívbetegség a szívizom rendellenességeit vagy elégtelenségét okozza, ami a szervek elégtelen oxigénellátásához vezet, és az életfunkciók leállását okozhatja. A betegséget az ásványi anyagok kiegyensúlyozatlansága kíséri a beteg testében. Ezt homeosztázis felborulása vagy a használt gyógyszerek okozhatják. A kísérő tünet anorexia lehet, amely súlycsökkenést okozhat. A megfelelő táp használata enyhíti a betegség tüneteit és meghosszabbítja a beteg életét.
Hogyan működik a diéta: az L-karnitin és a taurin megnövekedett tartalma támogatja a szívműködést és segít csökkenteni a vérnyomást. A szervetlen anyagok optimális mennyisége és aránya segíti az elektrolitok egyensúlyát a kutya szervezetében. A takarmányban található kiváló minőségű fehérjék megakadályozzák az izomtömeg lebontását.
Javallatok: alapvető táp szívbetegségben szenvedők számára. Ellenjavallatok: fennálló vese- és húgyúti betegség, ahol csökkent fehérjebevitelre és az ásványi anyagtartalom megváltozására van szükség.
Összetevők: dehidrált sertéshús, kukorica, rizs, baromfizsír, hidrolizált állati fehérje, pszillium, kókuszdióolaj, FOS (fruktooligoszacharidok), növényi rost, szárított alga és gyógynövények (Ascophyllum nodosum, Boswellia serrata) 0,33 %, béta-glükánok, MOS (mananoligoszacharidok), taurin, L-karnitin, koenzim Q10, adalékanyagok (vitaminok, nyomelemek, aminosavak).

  • Fehérje23%
  • Zsír15%
Kiszerelés: 2,5 kg, 11 kg