Eminent Kitten 34/20

Teljes értékű eledel kölyökmacskáknak, várandós és szoptatós szukáknak

Eminent Kitten 2kg_maketa 3D

A kölyökmacskák tápanyag igénye jóval meghaladja a felnőtt és idősebb cicák igényét, ezért speciális táplálásra van szükségük. A csúcsminőségű csirke- és halhús fokozott zsírtartalommal (baromfizsír) együttesen biztosítja a megfelelő növekedést és fejlődést. A kolin-klorid a B-vitaminokkal közösen támogatja az idegrendszer fejlődését is. A béta-glükánok erősítik az immundrendszert, az FMP-rendszer pedig jótékony hatással van az emésztőrendszerre.
1 kg táp 290 g baromfilisztet tartalmaz, amely 1.16 kg nyers húsnak felel meg.

Összetevők: baromfiliszt (29 %), kukorica, búza, baromfizsír, halliszt, búzacsíra, hidrolizált baromfimáj, lenmag, MOS (mannán-oligoszacharidok), FOS (frukto-oligoszacharidok), béta-glükánok,Yucca, áfonya, adalékanyagok (A-, D3- és E-vitamin, kolin-klorid, L-karnitin, taurin, cink kelát formában, szerves szelén, lizin,metionin, Enterococcus faecium).

  • Fehérje34%
  • Zsír20%
Kiszerelés: 2 kg, 10 kg
Immunitás: a béta-glükánok, MOS és FOS javítják az immunrendszert. Az E és C-vitaminok fokozzák a szervezet ellenálló képességét és a sejtek megújulását . A yucca támogatja az immunrendszert, és csökkenti az ürülék nem kívánatos szagát is.
Hairball: speciális növényi rost megkönnyíti a szőr emésztőrendszeren való áthaladását, és egyben gátolja a szőrlabdák képződését is.
Erőnlét: az esszenciális aminosavak, a lizin és a metionin létfontosságúak az izomszövet növekedéséhez és fejlődéséhez, valamint biztosítják a megfelelő erőnéltet.
pH control: a macskatáp megtartja a vizelet pH szintjét, és segít megelőzni a húgykő képződést. Az áfonya jótékony hatással van a húgyutak egészségére.

Ajánlott napi mennyiség

Macska életkora1 hónap2 hónap3 hónap4 hónap6 hónap>8 hónapVárandós macskaSzoptató macska
A táp mennyisége 25-30 g 40-50 g 50-60 g 60-70 g 70-80 g 80-85 g 50-135 g ad libitum